Treinen staan uur lang stil na aanrijding bij Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op dinsdagavond werd het treinverkeer tussen Zevenhuizen en Zoetermeer stilgelegd nadat er een aanrijding had plaatsgevonden. De hulpdiensten rukten hierop uit.

Medewerkers van politie, ambulance en Prorail gingen op onderzoek uit, maar het bleek gelukkig niet om een aanrijding met een persoon te gaan; er was een roofvogel onder de trein gekomen. Hierop konden alle hulpdiensten weer inrukken. Nadat iedereen van het spoor was, kon het treinverkeer weer hervat worden. De vogel heeft het niet overleefd.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten