Ongeval met vier voertuigen zorgt voor flinke vertraging, A20 Moordrecht

MOORDRECHT – Aan het begin van de avondspits van woensdag is er een ongeval gebeurd op de A20 tussen Moordrecht en Nieuwerkerk. Bij het ongeluk waren in totaal vier voertuigen betrokken.

Aanvankelijk gebeurde er één ongeval, maar nadat een ander voertuig uitweek, klapte de vierde auto daar bovenop. Gelukkig bleef iedereen nagenoeg ongedeerd. Eén man had een hoofdwond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het puin aan de linkerkant van de weg moest het verkeer aanvankelijk via de vluchtstrook, maar de betrokken voertuigen stonden daar stil, waardoor men vervolgens weer moest uitwijken naar de linker rijstrook. Het gevolg was een vertraging van een uur. Hoe het eerste ongeval kon gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten