Bestuurder van scooter gewond na ongeval, Gieterij Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT – Op woensdagavond is een scooter onderuit gegaan bij de kruising Gieterij / Pletterij in Noordwijkerhout. De bestuurder van het voertuig raakte dusdanig gewond dat ook de lifeliner werd opgeroepen.

Het MMT werd uiteindelijk afgemeld, maar het slachtoffer raakte wel (zwaar) gewond aan het hoofd; hij is naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Menno Plug

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten