Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto Haagweg Leiden

Leiden – Op donderdagmiddag rond één uur heeft er op de kruising Haagweg/Leidseweg in Leiden een aanrijding plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak zijn een auto en een scooterrijdster in botsing gekomen. De scooterrijdster is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeers ongevallen analyse (VOA) is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

Zowel de Auto als de scooter zijn door de politie meegenomen.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten