A20 tijdelijk dicht na ongeval met zes voertuigen bij Nieuwerkerk

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Aan het einde van de vrijdagochtend is er een ongeval gebeurd op de A20 tussen Nieuwerkerk en Moordrecht. Hierbij waren in totaal vier personenauto’s, waarvan één met aanhanger, en twee vrachtwagens betrokken. Na het ongeval werd de A20 afgesloten in de richting van Gouda.

Na ongeveer 20 minuten kon één rijstrook weer worden vrijgegeven, waardoor het verkeer weer enigszins op gang kwam. In die tussentijd ging men verder met de afhandeling van het ongeval. Twee personen werden nagekeken in de ambulance, maar uiteindelijk bleek niemand dusdanig gewond te zijn dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Wel moesten twee auto’s en de aanhanger geborgen worden. Van de aanhanger moest zelfs de dissel gedemonteerd worden om hem los te kunnen koppelen. Een andere auto kon verder rijden, maar reed wel met de berger om mee om een kleine noodzakelijke reparatie te laten verrichten. Bij één van de vrachtwagens werd de afgebroken spiegel provisorisch gerepareerd, zodat deze ook weer verder kon rijden.

Door het ongeval ontstond er een file met een vertraging van bijna een uur. Op de andere rijbaan ontstond eveneens een file van ongeveer een kwartier door kijkers. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten