Fietser aangereden Oude Dreef Waddinxveen

Politie en ambulancedienst kregen vrijdagochtend een melding van een aanrijding op de Oude Dreef in Waddinxveen. Een fietser was aangereden door een auto. Vanwege de ernst van de melding werd direct het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen.

Bij aankomst van de ambulancedienst bleek de inzet van het MMT niet meer nodig. Personeel van de ambulance heeft het slachtoffer behandeld en voor verder controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten