Auto in de sloot beland, Noordeinde Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zaterdagavond kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een voertuig te water aan het Noordeinde in Zevenhuizen. Veel voertuigen werden hiervoor opgeroepen.

Na aankomst van politie en het eerste brandweervoertuig bleek al snel dat er geen actie meer nodig was. Het ongeval was al eerder gebeurd en er was niemand meer in het voertuig aanwezig. De politie heeft een berger laten komen om de auto mee te nemen. Hoe het voorval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. De politie zal hier verder onderzoek naar doen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten