Steiger waait omver door harde wind in Leiden

Leiden – Op zaterdagochtend rond 9 uur werd de brandweer opgeroepen, voor een stormschade aan de Haven in Leiden.

Ter plaatse trof de brandweer een omgevallen steiger aan. Zij heeft de steiger rechtop gezet en het zeil verwijderd. Vervolgens heeft men de steiger vast gezet. Vermoedelijk is de wind de oorzaak van het omvallen.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten