Brand in restaurant Kippevel in Leiden

Leiden – In restaurant Kippevel is op zondagmiddag brand ontstaan. De brandweer schaalde de brand op naar middelbrand.

Rond 15.00 werd de brandweer gealarmeerd nadat voorbijgangers rook uit het pand zagen komen en zij de hulpdiensten waarschuwde.

Doordat beide tankautospuiten van de Leidse brandweer ingezet waren werd het sein ‘middelbrand’ gegeven. De brandweer had de brand, die zich enkel had beperkt tot het restaurant, vrij snel onder controle. De brandweerlieden hebben de boven en naast gelegen woningen nog gecontroleerd op co waarna de hulpdiensten weer retour gingen.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten