Veel schade en een gewonde na kop-staart botsing

Alphen aan den Rijn – Woensdagmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden op de Van Foreestlaan in Alphen. Hierbij is één persoon gewond geraakt. Even voor 11.25 uur vond het ongeval plaats. Ter hoogte van de Karwei klapte twee auto’s op elkaar met een hoop schade als gevolg. Politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een inzittende van de achterste auto is uiteindelijk met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er een hoop verkeershinder op de Van Foreestlaan.

Foto’s Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten