Man dreigt gaskraan open te draaien in Boskoop, omgeving afgezet

BOSKOOP – Een bewoner van de Babsloot in Boskoop had op donderdagavond een vriend gebeld en tegen hem gezegd dat hij de gaskraan open zou gaan draaien. Die vriend heeft daarop de politie gebeld en zij is samen met de brandweer naar de betreffende woning gegaan.

Er zijn omliggende huizen ontruimd en de brandweer heeft buiten metingen verricht. Nadat daar niks werd gemeten is men naar binnen gegaan. De gaskraan was gewoon dicht en er was überhaupt niemand thuis. Daarop kon alles worden vrijgegeven en konden de meeste hulpdiensten weer inrukken. De politie is nog op zoek naar de betreffende man, welke bekend is met verward gedrag.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten