School ontruimd nadat oven het begeeft, Heggewinde Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagmiddag werd de brandweer opgeroepen omdat er brand zou zijn in de Bethelschool aan de Heggewinde in Waddinxveen. Er bleek een BSO in de school te zitten tijdens de vakantie.

Alle kinderen en begeleiders waren snel buiten. Er was rookvorming ontstaan nadat het was misgegaan in/met een oven. De brandweer heeft de oven naar buiten gebracht en zij heeft vervolgens het pand geventileerd. Na ruim een half uur werd het pand weer vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten