Brandweer heeft handen vol aan paard te water, Rietveldsepad Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Op zondagochtend rond 11.00 werd de brandweer opgeroepen voor een paard te water, aan het Rietveldsepad.

Achter in een weiland trof de brandweer inderdaad een paard in het water aan. De brandweer heeft geprobeerd het paard uit het water te halen. Omdat dit niet ging met de aanwezige mankrachten is ook de brandweer van Zwammerdam ter plaatse gekomen om te assisteren bij het redden van het paard. Toen het paard op het droge stond is de brandweer weer teruggekeerd naar de kazerne.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten