Deelnemer van Titan Swim in Zevenhuizen zwaar gewond

ZEVENHUIZEN – Op zondagmiddag is er een deelnemer van de Titan Swim, welke plaatsvond aan het Nely Gambonplein in Zevenhuizen, is zwaar gewond geraakt. Volgens een woordvoerder heeft de deelnemer mogelijk zijn rug gebroken. De hulpdiensten werden groots opgeroepen, inclusief brandweerduikers en de lifeliner.

Dat meldde RTV Rijnmond op haar site. De medici, die namens het evenement aanwezig waren, hebben het slachtoffer uit het water gehaald; hij was toen bij kennis. Hij zou zijn uitgegleden op een luchtkussen en daarna met het hoofd naar beneden in het water terecht zijn gekomen. Aangezien de man als snel op het droge was, bleken de duikers niet meer nodig.

De man is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Het evenement is wel verder gegaan.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten