Bewoner gewond na brand in Katwijk

Katwijk aan Zee – Een man is dinsdagavond gewond geraakt nadat er brand was ontstaan op een balkon aan de Pollux in Katwijk.

Volgens getuigen ontstond de brand bij de BBQ, de bewoner raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden. De brand, die ontstond op het balkon, sloeg door naar binnen. De woning liep bij de brand veel schade op.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten