Man dreigt gasleiding open te draaien, sportschool ontruimd

Leiden – Door een verwarde man, die dreigde de gasleiding open te draaien, werd dinsdagavond sportschool Ramdas aan de Rooseveltstraat in leiden ontruimd.

De man zou zelf de politie hebben gebeld met de mededeling, hierop rukte de hulpdiensten groots uit. Naast de reguliere politie-eenheden was ook de hondenbrigade ter plaatse. Voordat de politie de woning kon binnenvallen heeft de brandweer rondom het pand diverse metingen uitgevoerd, nadat het sein ‘veilig’ werd gegeven kon de politie het pand betreden.

De politie heeft in de woning de man kunnen aanhouden, hij zal worden overgedragen aan een zorginstelling.

Foto’s Wouter Hoeben en Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten