Ouder echtpaar vastgebonden tijdens woningoverval in Boskoop

Boskoop – Op het Laag Boskoop heeft dinsdag op woensdagnacht een woningoverval plaatsgevonden. Bij de overval werd een ouderechtpaar door drie mannen vastgebonden, de man des huizes raakte hierbij gewond.

Rond 3.30 uur kwamen de drie nog onbekende mannen de woning in en bedreigde de bewoners en bonden ze vast. De overvallers doorzochten de woning en gingen er met sieraden vandoor. De 74-jarige bewoner is bij de overval gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Direct toen de politie werd gealarmeerd werd er door verschillende eenheden een klopjacht gestart op de dader(s), zonder resultaat helaas.

De politie roept getuigen op die iets gezien hebben zich te melden.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten