Brandweer rukt uit voor woningbrand in flatgebouw

Alphen aan den Rijn – De Alphense brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een brand op de 4e etage van een flat op de Vliestroom in Alphen a/d Rijn.

De brand werd even voor middernacht ontdekt door voorbijgangers. In de woning stond een strijkijzer in brand, dit was vanaf de straat te zien. De brandweer had de brand snel onder controle, het sein was dan ook kleine brand. Ten tijde van de brand was de bewoner niet thuis.

Bewoners mochten tijdelijk de flat niet in tijdens de brandbestrijding. De exacte oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten