Oud Ade – Een achtervolging vanaf de A4 is donderdag geëindigd met een flinke crash op de Leidseweg in Oud Ade. De auto was gestolen en werd vanaf de A4 bij Roelofarendsveen achtervolgt.

De politie kwam de gestolen auto op het spoor door ANPR-camera’s op de A5. Omdat de politie een vermoeden had dat de auto richting Den Haag ging werd er door de politie positie ingenomen langs de A4. Na een wilde achtervolging, met snelheden boven de 200 km/h, crashte de Audi op de Leidseweg.

Na de crash ging de verachte er te voet vandoor maar kon snel ingerekend worden door agenten. De auto was weggenomen tijdens een woninginbraak in Alkmaar, de auto is door de politie in beslag genomen en er is een onderzoek ingesteld.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten