Steekpartij in Groene Hart Ziekenhuis ziekenhuis, politie houdt verdachte aan

Gouda – In het Goudse Groene Hart Ziekenhuis aan de Bleulandweg heeft vrijdagmiddag een steekpartij plaats gevonden. Een 36-jarige vrouw uit Haastrecht raakte hierbij zwaargewond.

Even na 14.00 uur ontstond er een conflict tussen de man en de vrouw wat uitmondde in een steekpartij. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De vrouw, die werd gestoken door een 47-jarige man, sloot haarzelf op in het toilet. Bij aankomst van de politie was de man nog aanwezig, hij is dan ook aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is met spoed naar een ander ziekenhuis vervoerd.

De oorzaak van het conflict ligt in de relationele sfeer, meldt de politie in een persbericht. De recherche doet verder onderzoek naar dit incident. Ook korpschef Erik Akerboom kwam ter plaatse om bij te praten met de collega’s.

Foto’s Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten