Scooter raakt te water bij ongeval in Gouda

GOUDA – Op vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Voorwillenseweg tussen een scooter en een fietser. De bestuurder van de scooter raakte daarbij (deels) te water, maar zijn voertuig ging er volledig in. De hulpdiensten, inclusief MMT, werden opgeroepen.

Een getuige kon het slachtoffer op het droge krijgen. Hij is daarna gecontroleerd door het ambulancerpersoneel, met ondersteuning van de arts. Vervolgens is de scooterrijder naar het ziekenhuis vervoerd. Zover bekend hoefde de fietser niet naar het ziekenhuis. Een politieberger heeft de scooter uit de sloot getakeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Ricardo Minten

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten