Auto te water in Hazerswoude Dorp, bestuurder aangehouden

Hazerswoude Dorp – Op de Dijkgraafweg in Hazerswoude Dorp is zondagochtend een automobilist met zijn bolide de sloot ingereden, hij raakte bij het ongeval niet gewond.

Het ongeval gebeurde rond half negen in de ochtend tussen de Burgemeester Ten Heuvelhofweg en de Burgemeester Smitweg. De bestuurder werd na het ongeval door de politie aangehouden vanwege een ‘artikel 8’, wat betekend dat hij wordt verdacht voor het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs.

Een berger heeft de auto geborgen.

Foto’s Rens den Oude

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten