Leiden – De brandweer heeft vanmorgen groots ingezet bij een afhijsing aan de Beethovenlaan in Leiden. Om 11.00 uur vroeg de ambulance bijstand van de brandweer om een patiënt uit zijn flatwoning te hijsen.

Ter plaatse bleek de inzet niet gedaan te kunnen worden met de autoladder van de Leidse brandweer, de woning was lastig bereikbaar en de patiënt was zwaarlijvig. Om de patiënt toch beneden te krijgen werd de hulp ingeroepen van de grote kraan van brandweer Haaglanden. De kraan kon wel bij de woning komen en zodoende werd de patiënt naar beneden gehesen. Hierna is hij met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De inzet van de brandweer trok veel bekijks van omwonenden.

Foto’s Wouter Hoeben en Jelle Corstens

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten