Woningoverval op de Goudse Wilhelmina van Pruisenlaan

GOUDA – In de nacht van zaterdag op zondag is er een overval gepleegd op een woning aan de Wilhelmina van Pruisenlaan. Volgens een bericht zou er sprake zijn van zes verdachten, verdeeld over twee (vlucht)auto’s.

Er zijn gewonden gevallen bij de overval. Of er iets buit is gemaakt, is onbekend.

Zodra er meer info is, zal dit bericht worden aangevuld.

Foto: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten