Gouda – Een bewoonster van een flatwoning aan de Marathonlaan in Gouda is vanmiddag gewond geraakt nadat er kortsluiting ontstond in de woning. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om een eventuele brand uit te sluiten.

De hulpdiensten werden even na 17.10 uur opgeroepen. Van een daadwerkelijke brand bleek geen sprake meer, wel had de bewoonster een beetje rook ingeademd. Voor haar is een ambulance ter plaatse gekomen.

De bewoonster is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto’s Daniël Versteeg

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten