Alphen aan den Rijn – In een sloot langs het Weteringpad in Alphen is donderdagavond een gestolen scooter gevonden.

De hulpdiensten rukte rond 20.50 uur uit nadat voorbijgangers een scooter in het water zagen liggen. Een brandweerduiker heeft voor de zekerheid een zoekslag gemaakt in de sloot om uit te sluiten dat er een slachtoffer zou liggen.

Het kenteken wat op de scooter zat bleek kort geleden van een andere scooter te zijn gestolen, het vermoeden is daarom ook dat de scooter zelf ook van diefstal afkomstig is.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten