Alphen aan den Rijn – Op de Akkerwinde in Alphen is vrijdag op zaterdagnacht een aanhanger vol met oud papier uitgebrand. Het gaat vermoedelijk om brandstichting.

Rond 2.45 werden de hulpdiensten gealarmeerd door voorbijgangers voor de brand. De brandweer had het brandje snel onder controle, en kon dankzij de snelle inzet voorkomen dat het vuur oversloeg naar een geparkeerde auto.

De politie gaat uit van brandstichting, zij zullen een onderzoek starten.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten