Woubrugge – Deze zaterdag hebben er meerdere ongevallen plaats gevonden op de N446 bij Woubrugge. Eén iemand raakte gewond, ook werd er iemand aangehouden.

Het eerste ongeval vond even voor 14.40 uur plaats. Net voor de kruising met de N207 – Herenweg vond een kop-staart aanrijding plaats tussen twee voertuigen. De auto’s zijn verplaatst naar de carpoolplaats. Een van de voertuigen is hierna verder gereden en even later weer teruggekomen. De bestuurder werd aangehouden, de reden hiervan is nog onbekend. De bestuurster van het voorste voertuig is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s Joshua Bos

Even na 19.15 uur ging het wederom mis op de N446. Ter hoogte van hectometerpaal 10.5 heeft een automobiliste geprobeerd te keren. Een achteropkomende automobilist kon haar niet meer ontwijken en klapte achterop de auto. Hoewel de schade fors was, bleef het letsel beperkt. Een ambulance heeft alle betrokkenen gecontroleerd maar niemand moest mee naar het ziekenhuis.

Foto’s Joshua Bos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten