Alphen aan den Rijn – Een stomdronken fietser is zaterdagavond een sloot in gefietst langs de Aziëlaan in Alphen aan den Rijn.

De man fietste even na elf uur de sloot in, zwom een stukje, en kroop er weer uit. Daarna was de man zeer agressief en moest hij door omstanders in bedwang worden gehouden, agenten die met spoed ter plaatse kwamen namen de man over van de omstanders.

De man met de ‘ziekte van Heineken’ is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, voor de veiligheid van het ambulancepersoneel is de politie met de ambulance mee gereden.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten