Reeuwijk Dorp – De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen voor een mogelijke overval in Reeuwijk-Dorp. Later bleek het gaan om een conflict tussen meerdere buitenlandse mannen.

De politie hield al snel een personenauto staande. De inzittenden werden allen gefouilleerd. Lange tijd was onduidelijk of er meerdere personen zich in het gebied bevonden.

De woning boven een horecagelegenheid werd doorgezocht. Echter vonden ze niemand. Enige tijd later ontsnapte een man uit het raam en rende weg. Echt ver kwam de persoon niet. De agenten gingen er achteraan en konden de persoon al snel aanhouden. In de woning trof de politie een mes aan.

Foto’s ingezonden

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten