Auto belandt op zijn kop na ongeval in Katwijk

KATWIJK – Bij een ongeval in Katwijk is op dinsdagochtend een auto op zijn kop beland. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Heerenweg met de Taanderstraat.

De bestuurder van het voertuig die op zijn belandde, werd geholpen om uit de auto te komen. Beide bestuurders zijn vervolgens gecontroleerd in de ambulance, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. Het blauwe voertuig moest door een berger weer op de wielen worden gezet zodat deze vervolgens geborgen kon worden. De weg was ruim een dicht.

Foto’s: Ingezonden

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten