Bestuurder van scooter gewond na frontale aanrijding op de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op maandagavond is er een ongeval gebeurd op de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk. Een scooter en een auto klapten frontaal op elkaar.

De bestuurder van de scooter is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto ging mee met de politie om een verklaring af te leggen. De VOA heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. De weg was lange tijd dicht, maar aangezien het een parallelweg betreft, was er nagenoeg geen hinder.

Foto’s: Ingezonden

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten