Jongen lange tijd met vinger bekneld in taxibus in Leiden

LEIDEN – Op de Brahmslaan kwam een jongen met zijn vinger bekneld te zitten in een taxibus. De vinger kwam in een gaatje in een paal en hij kreeg deze er niet meer uit. De brandweer moest er uiteindelijk aan te pas komen om hem te bevrijden.

Uiteindelijk zou de oplossing gevonden zijn in olie en zeep, waarmee de jongen uit zijn benarde positie bevrijd kon worden. Ook de ambulance was ter plaatse gekomen, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Naar verluid heeft hij ongeveer een uur vastgezeten.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten