Twee personen met duofiets te water in Noordwijk; gered door vissers

NOORDWIJK – Op dinsdag zijn twee personen te water geraakt nadat ze met hun duofiets van de weg raakten. Twee vissers waren in de buurt en zagen het voorval gebeuren. Naast het alarmeren van de hulpdiensten, schoten zij ook gelijk te hulp door het water in te gaan.

Nadat de hulpdiensten waren gearriveerd, konden zij de vissers helpen om de man en de vrouw uit de sloot te halen. Hierna zijn zij beide overgedragen aan de ambulancedienst waarna zij vervoerd zijn. De brandweer heeft daarna nog een zoekslag gemaakt, maar heeft niemand meer aangetroffen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten