Ongeval tussen scooter en fietser op de Henegouwerweg: twee gewonden

WADDINXVEEN – Op woensdagavond is er een ongeval gebeurd op het fietspad langs de Henegouwerweg in Waddinxveen. Langs deze N207, tussen de Coenecoopbrug en de Hefbrug, reden een fietser en een scooter die met elkaar in botsing kwamen. Beide kwamen ze lelijk ten val.

Beide bestuurders raakten hierbij gewond. De opzittende van de scooter kon nog zelfstandig de ambulance in, maar na een behandeling bleek vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk. De fietser lag lang in de berm en werd daar eerst geholpen door de bemanning van een tweede ambulance. Nadat hij op de brancard was geholpen, werd hij ook al snel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie kon nog niks zeggen over de toedracht van het ongeval, alleen dat de een vanuit Gouda kwam en de ander juist die kant opging. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht. Omdat het ongeluk op het fietspad was gebeurd, had het overige verkeer nauwelijks hinder van het incident. Fietser, brommers en voetgangers konden gebruik maken van de hoofdrijbaan.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten