Alphen aan den Rijn – Afgelopen nacht zijn er meerder (zorg) woningen ontruimd geweest aan de Utrechtstraat in Alphen aan den Rijn. Reden hiervoor was dat er een persoon mogelijk de gaskraan had open gedraaid.

Even na middernacht werd de brandweer gealarmeerd. Ook diverse politie-eenheden en een eenheid van het arrestatieteam waren ter plaatse. Er werd besloten diverse woningen te ontruimen en vervolgens de woning binnen te vallen. Er werd eerst een gat geslagen in de ramen zodat, als de woning vol met gas zat, dat via het gat naar buiten kon.

In de woning werd een vrouw aangetroffen, zij werd door de politie aangehouden. Ze is nog gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens overgedragen aan een zorgkader. De geëvacueerde personen werden tijdelijk op het politiebureau opgevangen, zij werden met politie-auto’s heen- en weer gereden.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten