Man in verwarde toestand aangetroffen in Gouda

Gouda – De politie heeft vanavond een man in verwarde toestand aangetroffen op de Bunchestraat in Gouda. De man is rond de 70 jaar en had hardloop kleding aan.

De man is, zo meldt de Goudse politie op Facebook, rond 18.15 uur nog hardlopend gezien in de wijk Bloemendaal. De politie roept op als u meer informatie heeft over de man of weet wie dit kan zijn te bellen met 0900-8844.

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten