Grote inzet van brandweer vanwege incident bij Heineken brouwerij

Zoeterwoude – De brandweer is al sinds vanmiddag ter plaatse bij de Heineken brouwerij in Zoeterwoude. Aldaar is een ongeluk gebeurd met gevaarlijke stoffen.

Doordat twee schoonmaakmiddelen met elkaar in aanraking kwamen kwamen er giftige dampen vrij. Meerdere personen moesten door de ambulancedienst onderzocht worden, het is onbekend of er mensen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

De brandweer kwam met twee gevaarlijke stoffen eenheden (Leiden en Den Haag) ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. De brandweer is tot woensdagavond laat in de avond bezig geweest met het incident.

Vanwege het incident is er een kantoorpand op het terrein ontruimd geweest.

Foto Wouter Hoeben

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten