Ravage na frontale aanrijding op de N207 bij Boskoop

Boskoop – Op de N207 bij Boskoop heeft woensdagmiddag een groot ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte drie personen gewond van wie één ernstig.

Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de Alphenseweg tussen de hefbrug en de Halve Raak. Vanwege de ernst van het ongeval schaalde de hulpdiensten op tot grote hulpverlening en kwamen er diverse ambulances en het MMT ter plaatse.

Ter plekke waren er twee vrachtwagens op elkaar gebotst en waren er ook nog twee personenauto’s bij betrokken. De chauffeur van een van de vrachtwagens zat bekneld en moest door de hulpdiensten worden bevrijdt, dit duurde bijna een uur. Vanuit regio Haaglanden kwam de brandweer met de grote kraan ter plaatse en een ambulance.

Omdat er een mogelijkheid bestond dat er nog een persoon ter water was geraakt waren een tweetal agenten de sloot in gesprongen om te zoeken, twee duikteams van de brandweer namen dit later over.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De N207 zal voorlopig nog wel afgesloten blijven vanwege het onderzoek en de berging.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten