Auto beland in greppel na kopstaart aanrijding, N209 Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp – Op maandagmiddag rond half 6 werden de hulpdiensten gealarmeerd, voor een ongeval aan de N209.

Toen de hulpdiensten arriveerden troffen zei een kopstaart aanrijding aan tussen een bestelbus en een personenauto. De personenauto is hierbij in de greppel terecht gekomen. De bestuurder van de personenauto is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft absorptiekorrels op het wegdek gelegd, deze zorgen ervoor dat de lekkende vloeistoffen niet verder verspreiden over de weg.

De oorzaak van het ongeval is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen geborgen, waarna de weg weer vrij kon worden gegeven. Tijdens het incident is de N209 afgesloten geweest tussen de hoogeveenseweg en de brandweerkazerne.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten