Auto te water na ongeval, Westkanaalweg Ter Aar

Ter Aar – Bij een ongeval op de Westkanaalweg bij Ter Aar is dinsdagmiddag een auto te water geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Even na 15.00 uur klapte een bestelbus achterop een personenauto, de personenauto belandde door de klap in de sloot. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft alle inzittenden gecontroleerd op eventueel letsel, hiervan bleek geen sprake.

Ten tijden van het ongeval was de Westkanaalweg gestremd voor het overige verkeer. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s Koen Jongen

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten