Auto slaat over kop op de N11

Hazerswoude Rijndijk – Op de Rijksweg N11 is donderdagmiddag een personenauto over de kop geslagen, de bestuurder raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 op de rijbaan richting Alphen net voor afrit Hazerswoude. De auto raakte door nog onbekende oorzaak de vangrail en sloeg vervolgens drie keer over de kop. De bestuurder kon wonderbaarlijk zelfstandig uit zijn auto komen en moest enkel ter controle mee naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval moest de net nieuw geplaatste flitspaal (onderdeel van de toekomstige trajectcontrole ) het wederom ontgelden, dit gebeurde ook enkele weken geleden al.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten