Persoon zwaargewond na val van trap

Alphen aan den Rijn – Een persoon is woensdag op donderdagnacht zwaargewond geraakt na een val van een trap in een kroeg. Het gebeurde tijdens het straatfeest in de Julianastraat in Alphen aan den Rijn.

Rond middernacht werden de hulpdiensten, inclusief traumahelikopter, gealarmeerd voor een gevallen persoon. Een persoon viel door nog onbekende oorzaak van de trap bij Alle Hens en raakte hierdoor ernstig gewond. Het traumateam uit Amsterdam landde met de traumahelikopter bij de sportvelden en werden door de politie naar het centrum gebracht.

De arts stapte aldaar in de ambulance om medische assistentie te verlenen aan het slachtoffer. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zijn toestand is op dit moment nog niet bekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten