Vrachtwagen gekanteld in Moordrecht

Moordrecht – Donderdagochtend is een vrachtwagen, geladen vol met asfalt, gekanteld op de Spoorweglaan in Moordrecht.

Het ongeval gebeurde rond 8.00 uur, de chauffeur raakte bij het ongeval niet gewond. De Spoorweglaan is een zeer smalle weg met een zachte bodem, dit is mogelijk ook de oorzaak geweest van het ongeval.

Een bergingsbedrijf zal de vrachtwagen later vandaag uit de sloot takelen, dit zal waarschijnlijk enkele uren gaan duren.

Foto’s Ingezonden

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten