Grote politie inzet rondom bekerwedstrijd in Katwijk

Katwijk – Rondom de derby in de KNVB beker tussen Quick Boys en VV Katwijk is de politie eenheden ter plaatse geweest.

De wedstrijd staat er om bekend dat er vaak ongeregeldheden zijn, dit zorgde voor een grote inzet van o.a. de Mobiele Eenheid in Katwijk. De wedstrijd, die op het terrein van Quick Boys werd gespeeld, werd na verlening door tegenstander VV Katwijk gewonnen. De uit-supporters moesten verplicht met de bus van en naar de tegenstander komen om zo een confrontatie tussen beide supportersgroepen te voorkomen.

Zover bekend is alles rustig verlopen en heeft de ME geen charges uitgevoerd.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten