Brand in berging Diamantflat in Alphen

Alphen aan den Rijn – Zaterdag op zondagnacht heeft er een klein brandje gewoed in de berging van de Diamantflat in Alphen aan den Rijn. Doordat enkele kabels zijn gaan branden kwamen de gangen vol rook te staan.

Rond half 1 in de nacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand in de Diamantstraat, ter plekke was een flinke brandlucht te ruiken.

Na onderzoek van de brandweer kwamen zij uit in de berging onder de flat, de gangen stonden daar vol met rook. Er bleken kabels te hebben gebrand wat de vele rook veroorzaakte, de brandweer heeft de ruimtes geventileerd.

De oorzaak van de brand is niet bekend, er hoefde geen woningen te worden ontruimd.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten