Drukte van jewelste door #boerenprotest

Regio – In het hele land, dus ook in onze regio, was het een zeer drukke ochtenspits. Volgens de ANWB de drukte ochtendspits ooit! Dit kwam door het boerenprotest, duizenden boeren gingen met hun tractor naar Den Haag om te demonstreren.

Zo’n beetje alle provinciale wegen en snelwegen in onze regio stonden vast door de vele landbouwvoertuigen die maximaal maar 25 km/h mogen en kunnen rijden.

Foto’s Ingezonden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten