Scooterrijder zwaargewond na botsing met personenauto

Alphen aan den Rijn – Een scooterrijder is donderdagmiddag zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto. Dit gebeurde op de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn.

De aanrijding vond rond 12.30 uur plaats op de Kalkovenweg nabij de Staalweg. De scooterrijder kwam vanuit de Staalweg en werd op de Kalkovenweg door de personenauto geschept, de personenauto had hierbij voorrang.

Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan en heeft de scooter meegenomen voor technisch onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten