Flinke verkeersopstopping na ongeval op de N219 bij Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Tijdens de avondspits van vrijdag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N219 bij Zevenhuizen. Drie auto’s klapten hierbij op elkaar.

De drie voertuigen kwamen vanaf de Bredeweg en reden op het voorsorteer vak voor rechtsaf, de A12 op. Hier ontstond door nog onbekende oorzaak een kop staart aanrijding tussen de auto’s. Eén van de bestuurders is lange tijd gecontroleerd in de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet noodzakelijk.

Doordat het voorsorteer vak lange tijd gestremd, ontstond er een file op de aansluitende wegen. Onder andere de Beijerincklaan stond tot aan de rotonde met de Zuidelijke Rondweg vast. Het voorste voertuig kon na de afhandeling van het ongeval weer zijn eigen vervolgen, maar de andere twee moesten door een berger worden afgesleept.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten