Pick up crasht op de N207 in Leimuiden

Leimuiden – Een pick up is vrijdagavond gecrasht op de N207 in Leimuiden. De bestuurder raakte hierbij slechts lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 22.20 uur op de N207 ter hoogte van de Burgemeester Bakhuizenlaan. Door nog onbekende oorzaak ramde de wagen de verkeersmast en raakte hierbij zwaar beschadigd. De bestuurder is ter plekke behandeld aan zijn verwondingen door de ambulancedienst waardoor hij niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten